Hoppa till sidans innehåll

12 ungdomslag i seriespel säsongen 19/20

04 JUN 2019 12:32
Anmälan till Stockholms Handbollförbunds seriespel säsongen 19/20 gjordes i april. GT Söder deltar med inte mindre än 12 ungdomslag från U16 till U9. Roligt!
  • Uppdaterad: 04 JUN 2019 12:32

Föreningens ungdomsverksamhet växer och vid varje säsongsstart fylls det glädjande nog på med nya lag bestående av spelare som kommer från vår populära bollskola i Sköndals- och Gubbängshallen. 

Kommande säsong deltar totalt 12 ungdomslag i de olika seriespel som arrangeras av Stockholms Handbollförbund. I åldersklasserna U9 och U10 innebär det sammandrag som ordnas vid fyra tillfällen under hösten innan det är dags att anmäla lagen på nytt till vårens spel. 

Seriespel
Skärmdump med anmälda lag till nästa säsongs seriespel. 

I den nya tävlingen RegionsTolvan (fd Newbody Cup) deltar två GT Söder-lag (ett flick- och ett pojklag med spelare födda 2007) säsongen 19/20. Det nya upplägget innebär att lag från hela Region Öst bjuds in och det blir spännande med motstånd från såväl Stockholm som Mellansvenska-, Upplands och Dala Gävleborgs Handbollförbund. Läs om RegionsTolvan här

Föreningens allra yngsta spelare (U8) kommer i slutet av året vara med i Stockholms Handbollförbunds Handbollfestival. Anmälan till festivalen görs i höst och dessa lag finns därför inte med i sammanställningen ovan. 

Utöver spel i de serier och tävlingar som Stockholms Handbollförbund arrangerar, deltar F16 och P14i Svenska Handbollförbundets Ungdoms-SM det kommande spelåret. 

seniorsidan är så klart den stora nyheten att vårt damlag är nykomling i SHE. Dessutom deltar vår "systerförening" HK Tallen med ett damlag i div. 4. 

Vi har en spännande säsong att se fram emot för #universumsbästagäng i alla olika åldersklasser!

Skribent: Helena Olsson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
GT Söder Handbollsklubb - Handboll
Farstaängsvägen 22
12346 Farsta

Kontakt:
Tel: 0706238721
E-post: This is a mailto link

Se all info

GT SÖDER-LÅTEN

 

#pålikavillkor

VÅRA SPONSORER

Stiftelsen Dunross 
Actic 
Notar

Amelitas  

Grandins utvalda

Sponsorhuset

 

 

Närvaroformulär (U10, U9 + U8)