Hoppa till sidans innehåll

Allsvenskan: Klart med ledarstab, säsongen 19/20

25 FEB 2019 12:57
Som ett led i att vara väl förberedd för kommande spelår, har föreningen nu gjort klart med den stab av tränare och ledare som ska coacha representationslaget på damsidan säsongen 19/20.
  • Uppdaterad: 25 FEB 2019 13:00

Vi är glada att kunna meddela att vi behåller stora delar av ledarstaben till nästa säsong. Vaggo Schjölin har förlängt sitt kontrakt och det kommande spelåret blir Vaggos tredje med laget. Föreningen tror på en kontinuitet för att ge tränarna möjlighet att fortsätta det påbörjade arbetet med truppen under en längre tid. Utöver Vaggo fortsätter Jennie Sarensten som assisterande tränare och därmed förblir den här säsongens framgångsrika tränarduo intakt.

 - Vi tackar för förtroendet att få vara en del av GT Söder även nästa säsong och ser fram emot de utmaningar som väntar - förhoppningsvis i högsta serien. Redan nu har vi tankar och idéer på gång när det gäller säsongen 19/20. Nu ska vi först spela resterande matcher denna säsong, vilken förhoppningsvis tar slut den 16 mars, säger Vaggo och Jennie. 

Vi förstärker ledarstaben med målvaktstränaren Roberth Reiskog som redan under den här säsongen har ryckt in och hjälpt våra målvakter samt vid behov stöttat upp som målvakt under träning. Som spelare kommer Roberth närmast från Djurgården Handboll, men under ungdomsåren gjorde han några säsonger i GT Söder (dåvarande G/T-76).

Roberth säger så här om sitt uppdrag i GT Söder: 

 - Jag vill börja med att tacka för förtroendet! Det är otroligt viktigt med kontinuerlig målvaktsträning där fokus ligger på teknik och direkt feedback för att kunna utvecklas. Att med ett förflutet i GT Söder (fd G/T-76) nu få möjlighet att ge tillbaka på den här nivån som klubben faktiskt förtjänar att vara på efter allt hårt jobb, ska bli riktigt kul. 

Bilden överst, från vänster till höger: Vaggo Schjölin, Jennie Sarensten och Roberth Reiskog. 

Det är också glädjande att kunna berätta att Roland "Rolle" Eriksson fortsätter som materialare ytterligare en säsong. 

Roland "Rolle" Eriksson
Rolle Eriksson fortsätter som materialare. 

Annika Lilja har p g a tidsbrist valt att lämna sitt uppdrag som målvaktstränare. Vi vill rikta ett varmt tack till Annika för hennes stora engagemang och arbete både i damlaget och i övriga föreningen.

Nu fokuserar vi på de sista omgångarna i Damallsvenskan och det vore enormt spännande om ovan nämnda ledartrojka får möjlighet att leda ett SHE-lag säsongen 19/20.

Kontaktpersoner vid ev. frågor

  • Therese Hettman (senioransvarig), tel: 070-662 59 62 och mail: This is a mailto link
  • Vaggo Schjölin, tel: 070-935 55 67 och mail:This is a mailto link
  • Jennie Sarensten, tel: 073-502 56 82 och mail:This is a mailto link

#universumsbästagäng

Skribent: Helena Olsson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
GT Söder Handbollsklubb - Handboll
Farstaängsvägen 22
12346 Farsta

Kontakt:
Tel: 0706238721
E-post: This is a mailto link

Se all info

GT SÖDER-LÅTEN

 

#pålikavillkor

VÅRA SPONSORER

Stiftelsen Dunross 
Actic 
Notar

Amelitas  

Grandins utvalda

Sponsorhuset

 

 

Närvaroformulär (U10, U9 + U8)