Hoppa till sidans innehåll

Allsvenskan: Yasmin Domonji har förlängt med GT Söder!

01 MAR 2019 13:54
Mittnian och den nuvarande lagkaptenen Yasmin Domonji är klar för sin sjätte säsong i GT Söder. Yasmin var med och tog upp laget i Allsvenskan 2016 och har nu chansen att få vara med om ytterligare ett avancemang i den blåsvarta tröjan.
  • Uppdaterad: 01 MAR 2019 13:59

Vi är väldigt glada att kunna berätta att Yasmin Domonji har valt att förlänga sitt kontrakt med GT Söder i ytterligare en säsong (med option på ännu ett år). Yasmin kom till GT Söder i december 2014 och var redan under sin andra säsong i föreningen med och tog upp laget i Allsvenskan (i mars 2016). 

Under de två senaste säsongerna har Yasmin fått mer och mer förtroende, vilket i sin tur har lett till att hon har tagit stora kliv framåt på handbollsplanen. Hon är nu en av lagets mest framstående spelare och målskyttar. Säsongen 18/19 har Yasmin varit en av två lagkaptener och tillsammans med övriga laget har hon nu chansen att ta ett, för föreningen, historiskt kliv upp i högsta ligan - SHE.

Huvudtränaren Vaggo Schjölin säger så här om Yasmin Domonjis kontraktsförlängning:

 - Yasmin är en viktig tvåvägsspelare som GT Söder kommer få ut mer av nästkommande säsong. Hon är en tjej som ställer enormt höga krav på sig själv och hon ger mycket till laget. Hennes fina fysik och ett bra och varierat skott kommer resultera i många mål i framtiden.

Vaggo avslutar:

 - Det ska bli intressant att få jobba sida vid sida med Yasmin ytterligare ett spelår och få möjlighet att finslipa detaljer, såsom teknik och förmågan att fatta rätt beslut i spelet. Jag är mycket positiv till att GT Söder har hittat en lösning med "Yassa" för ytterligare en säsong. 

Ev. frågor besvaras av Therese Hettman (senioransvarig) på tel: 070-662 59 62.

#universumsbästagäng

Länk 

Skribent: Helena Olsson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
GT Söder Handbollsklubb - Handboll
Farstaängsvägen 22
12346 Farsta

Kontakt:
Tel: 0706238721
E-post: This is a mailto link

Se all info

GT SÖDER-LÅTEN

 

#pålikavillkor

VÅRA SPONSORER

Stiftelsen Dunross 
Actic 
Notar

Amelitas  

Grandins utvalda

Sponsorhuset

 

 

Närvaroformulär (U10, U9 + U8)