Hoppa till sidans innehåll

Bollskolan: Julavslutning för våra yngsta spelare

19 DEC 2018 10:16
Våra bollskolegrupper i Sköndalshallen (lördagar) och Gubbängshallen (söndagar) har haft sina resp. julavslutningar efter en lyckad hösttermin.
  • Uppdaterad: 19 DEC 2018 10:16

GT Söders bollskola för nybörjare födda 2010-2012 har varit välbesökt under hösten och det är jätteroligt att så många handbollsintresserade tjejer och killar har varit med och tränat. Sedan många år tillbaka har vi bollskola i Sköndalshallen på lördagar, men den här hösten har vi glädjande nog även startat en grupp i Gubbängshallen på söndagar

Utdelning av Notar-tröjor
Utdelning av t-shirts från vår sponsor Notar Sköndal. Foto: Lasse Hall. 

Lördag 8/12 var det dags för sista träningen före jul- och nyårsuppehållet för bollskolan i Sköndalshallen. Avslutningen innehöll lekar där även föräldrarna deltog och utdelning av t-shirts från vår sponsor Notar Sköndal. Innan alla barn och ledare skiljdes åt, bjöds det på saft/kaffe och saffransbullar i cafeterian. 

Julavslutning 2018
Fika i cafeterian i Sköndalshallen. Foto: Lasse Hall. 

Även bollskolan i Gubbängshallen har haft terminsavslutning. Där har träningen skett i lite mindre skala under hösten, men åtta tappra deltagare var med på den sista träningen före jul söndagen den 16/12. 

Ett stort tack till alla fantastiska barn och föräldrar för er handbollsglädje och ert engagemang i vår bollskola under hösten. Efter jullovet startar bollskolan igen lördag 12/1 kl 09.00 resp. söndag 13/1 kl 09.00. 

Alla som har varit med under hösten har en garanterad plats till vårterminen. För övriga intresserade (födda 2010-2012) finns det möjlighet att sätta upp sig på kölista (lediga platser finns i Gubbängshallen på söndagar). Anmälan görs via mail till This is a mailto link

Bollskolans härliga ledargäng med Daniel Falk (Sköndalshallen) och Peter Frisell (Gubbängshallen) i spetsen har även den här terminen introducerat GT Söders allra yngsta medlemmar till vår favoritsport handboll på ett enastående sätt. En stor, stor eloge till er!

Skribent: Helena Olsson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
GT Söder Handbollsklubb - Handboll
Farstaängsvägen 22
12346 Farsta

Kontakt:
Tel: 0706238721
E-post: This is a mailto link

Se all info

GT SÖDER-LÅTEN

 

#pålikavillkor

VÅRA SPONSORER

Stiftelsen Dunross 
Actic 
Notar

Amelitas  

Grandins utvalda

Sponsorhuset

 

 

Närvaroformulär (U10, U9 + U8)