Hoppa till sidans innehåll

Bollskola: Säsongsavslutning i Sköndalshallen

29 MAJ 2019 10:09
Bollskolan i Sköndalshallen, som har haft sin träning på lördagsmorgnar, hade säsongsavslutning den 18/5. Det blev ett roligt arrangemang med hinderbana och även en dragkamp mellan barn och föräldrar.
  • Uppdaterad: 29 MAJ 2019 10:14

Under den gångna säsongen har bollskolan i Sköndalshallen varit populär och har haft ca 40 barn i träning varje lördag. När säsongsavslutningen arrangerades den 18/5 var så gott som alla spelare på plats. Fantastiskt med en sådan fin uppslutning!

För barnen startade avslutningen med hinderbana och därefter stafetter. Under tiden hölls ett föräldramöte där ledarna berättade om bollskolan, men framförallt informerade de om nästa säsong för de barn som börjar i årskurs 2 till hösten och kommer bilda ett lag bestående av killar och tjejer födda 2011. Det är en spännande handbollssäong som väntar, såväl i bollskolan som för det nya 2011-laget.

Dragkamp
Dragkamp mellan barn och föräldrar. Foto: Daniel Falk. 

När föräldramötet var slut fick föräldrarna komma in på plan och säsongens sista träningstillfälle avslutades med en dragkamp mellan föräldrar och barn. En tuff kamp som barnen så klart vann till slut. Avslutningen rundades av med fika för både barn och föräldrar i Sköndalshallens cafeteria.  

Fika i cafeterian
Fika och mingel avslutade bollskolans sista träning för säsongen. Foto: Lasse Hall. 

Nu tar bollskolan uppehåll över sommaren och träningen börjar igen i september. Exakt datum för säsongsstarten både i Sköndalshallen (lördagar) och Gubbängshallen (söndagar) meddelas här på hemsidan senast i augusti. Håll utkik!

Tack till alla spelare och föräldrar för den gångna säsongen! Och inte minst; ett varmt och stort TACK till alla ledare med Daniel Falk (Sköndalshallen) och Peter Frisell (Gubbängshallen) i spetsen som har lett bollskolan säsongen 18/19. Ni har allihop tagit hand om föreningens allra yngsta medlemmar på ett fint och engagerat sätt. 

Skribent: Helena Olsson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
GT Söder Handbollsklubb - Handboll
Farstaängsvägen 22
12346 Farsta

Kontakt:
Tel: 0706238721
E-post: This is a mailto link

Se all info

GT SÖDER-LÅTEN

 

#pålikavillkor

VÅRA SPONSORER

Stiftelsen Dunross 
Actic 
Notar

Amelitas  

Grandins utvalda

Sponsorhuset

 

 

Närvaroformulär (U10, U9 + U8)