Hoppa till sidans innehåll

DM, 2018: Uddamålsförlust mot Lidingö SK

23 AUG 2018 14:51
Det blev en dramatisk avslutning på våra damers DM-match mot Lidingö SK på måndagskvällen, 20/8. Efter slutsignalen lade Lidingö SK ett frikast som gick i mål och resultatet fastställdes till 15-14 i Lidingös favör.
  • Uppdaterad: 23 AUG 2018 14:55

Förutsättningarna för vårt damlag inför bortamatchen mot Lidingö SK var att spelarna var lite slitna efter att ha varit i Boden hela helgen och spelat tre matcher. Det kom ett par sena avhopp pga krämpor också, vilket resulterade i att vi var lite få på 9M.

Vi tog beslutet att träna på 5-1-försvar och att ha två M6:or i anfallet, vilket vi inte alls har spelat med tidigare. Före matchen pratade vi om att smälla på i försvaret över hela banan, vilket vi gjorde riktigt ordentligt.

Matchen var jämn hela tiden och vi hade några måls försprång. Ju längre matchen pågick, desto tydligare blev det att våra spelare blev tröttare och försökte ta egna beslut utan att ta hjälp av varandra. Vi fick också några straffar emot oss,  vilket gjorde att Lidingö knaprade in på vår ledning.

När det var ca en min kvar av matchen så var ställningen 14-14. Vi hade ett fint anfall, men lyckades  tyvärr inte sätta bollen. Därefter anföll Lidingö och fick ett frikast som sedan resulterade i det avgörande målet och vinst för hemmalaget, 15-14.

Surt med förlust, men vi ser framåt och tar med oss vårt försvarsspel, inställningen hos samtliga samt att alla spelare gav allt oavsett vilken position de spelade på.

Text skriven av: Jennie Sarensten

Nästa DM-match spelas mot HK Silwing/Troja i Högdalshallen onsdag 29/8 kl 20.00. 

---

Länk

 

Skribent: Helena Olsson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
GT Söder Handbollsklubb - Handboll
Farstaängsvägen 22
12346 Farsta

Kontakt:
Tel: 0706238721
E-post: This is a mailto link

Se all info

GT SÖDER-LÅTEN

 

#pålikavillkor

VÅRA SPONSORER

Stiftelsen Dunross

Notar

Amelitas  

Grandins utvalda
Sponsorhuset

 

 

Närvaroformulär (U10, U9 + U8)