Hoppa till sidans innehåll
Job: 201819-Idrott-F�rening-GT S�der Group: P12+13

Eken Cup, 2019: P12-13 kämpade i värmen

26 JUN 2019 12:11
P12-13 ställde upp med två lag i Eken Cup; ett i 05-klassen och ett för dem födda 06. Trots få spelare i de två lagen, kämpade killarna väl både med och för varandra och avslutade säsongen på ett bra sätt.
  • Uppdaterad: 26 JUN 2019 12:11

Äntligen var det dags för Eken Cup igen! I år hade vi bestämt att vi skulle ställa upp med ett lag i klassen B05 och ett lag i B06 efter att 06:orna haft en rolig resa i NBC under säsongen. Tyvärr fick vi ett och annat avhopp, så det var två rätt tunna trupper som ställde upp. Det var hur som helst strålande väder och glädjen var på topp.

Våra killar födda 05 hade en turnering med lika många djupa dalar som väldigt höga toppar i en rätt jämn och bra grupp. Detta resulterade i B-slutspel och turneringen tog slut i B-semi.

Killarna födda 06 hade ett härligt gruppspel med enbart vinster och en oavgjord match. Återigen hade det lånats in killar från 07:orna och de tar verkligen för sig och växer ordentligt, om inte på längden så gör de det definitivt som handbollsspelare. Det blev A-slutspel för 06-killarna och deras resa tog slut i A-kvartsfinalen.

Eken Cup på Gubbängsfältet
Tuffa tag i försvaret. Foto: Elin Hall. 

Alla killar i de två lagen ska ha en stor eloge efter att med få spelare och ett varmt väder med strålande sol ha orkat kriga på handbollsplan i upp till fyra dagar såväl med som för varandra. Det var några tårar och lite tandagnissel, men spelarna var framför allt väldigt trötta när de lämnade fältet efter slutsignalerna. Vi tränare hoppas att  de kommer komma ihåg allt bra de gjort denna turnering nu när de har återhämtat sig. För det är det vi ska bygga vidare på nästa säsong.

Nu väntar ett välförtjänt sommarlov för både spelare och oss ledare!

/ Elin Hall, Danne Eriksson, William Åkerström och Olle Lekberg

Skribent: Helena Olsson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
GT Söder Handbollsklubb - Handboll
Farstaängsvägen 22
12346 Farsta

Kontakt:
Tel: 0706238721
E-post: This is a mailto link

Se all info

GT SÖDER-LÅTEN

 

#pålikavillkor

VÅRA SPONSORER

Stiftelsen Dunross 
Actic 
Notar

Amelitas  

Grandins utvalda

Sponsorhuset

 

 

Närvaroformulär (U10, U9 + U8)