Hoppa till sidans innehåll

Eken Cup, 2019: Tips inför årets cup!

14 JUN 2019 12:52
När Eken Cup startar på lördag, 15/6, är det för 44:e gången! Under de fyra cupdagarna ska 444 lag från Sverige, Finland, Estland och Lettland spela närmare 2 000 matcher. Ta del av tipsen nedan för att maximera Eken Cup-upplevelse!
  • Uppdaterad: 14 JUN 2019 12:52

Enklaste sättet att hålla koll på spelschema för de olika klasserna, följa resultat och ta reda på var matcherna spelas är att ladda ner Eken Cup-appen som finns i både App Store och Google Play.

Eken Cup-appen

Ladda ner Eken Cup-appen för att enkelt hitta spelschema och resultat. 

Tänk på att ändringar kan ha gjorts i spelschemat sedan det publicerade första gången. Kika för säkerhets skull igenom ditt lags matchtider en sista gång på fredagskvällen!

De lag/ledare som har sökt och beviljats dispens för "överåriga" spelare måste ta med beslutet till Eken Cup och kunna visa upp det för domaren.

Eken Cups tävlingsbestämmelser finns här.

Håll koll på väderprognosen! Under de fyra cupdagarna kan det finnas behov av både solcreme och regnkläder, så håll dig uppdaterad. Tänk på att dricka mycket vatten!

Ska du parkera på någon av de parkeringar som finns i Eken Cup-området? Ta reda på var parkeringsplatserna finns genom att titta på den här kartanBetala gärna med Swish och gör det redan på morgonen innan du kommer fram, så minskar köerna vid infarten. Avgiften är 50 kr/dagSwisha till nr 123 209 33 34

GT Söders tält
GT Söders tält på Gubbängsfältet. Foto: Helena Olsson (2017)

GT Söder har, precis som tidigare år, ett tält på Gubbängsfältet där spelare och ledare kan samlas före och efter matcher. Tältet är också en bra mötesplats och det är placerat längs gångvägen upp till Gubbängsskolans matsal på samma plats som 2018. Se skiss här (det står 2018 i rubriken ovanför skissen, men det är den här versionen som gäller).  

De som inte kan se matcherna på plats på Gubbängsfältet, har möjlighet att se webbsändningen av 1500 matcher från 20 olika planer via ett samarbete med SolidSport. Klicka här för att läsa mer om livesändningen. 

Följ Eken Cup på Facebook, Instagram och Twitter (@ekencup) för de senaste nyheterna. Glöm inte att använda hashtag #ekencup och #ekencup2019 i sociala medier och tagga så klart med #gtsöder. 

Om det uppstår frågor ang. vår bemanning av försäljningsställen på Gubbängsfältet, finns det alltid en ansvarig person från GT Söder på plats i försäljningstältet som kan hjälpa till. 

På söndag, 16/6, spelas den avgörande matchen i EHF Euro Cup mellan Sverige och Österrike på Hovet kl 17.00. Biljetter till matchen finns här och den som vill försöka få tag i föreningsbiljetter gör det via mail till Stockholms Handbollförbund: This is a mailto link

För fyra av våra ungdomar blir det en extra spännande på Hovet på söndag eftersom de kommer få vara med vid inspringet. Vilken häftig upplevelse!

Stort lycka till under Eken Cup 2019! 

Skribent: Helena Olsson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
GT Söder Handbollsklubb - Handboll
Farstaängsvägen 22
12346 Farsta

Kontakt:
Tel: 0706238721
E-post: This is a mailto link

Se all info

GT SÖDER-LÅTEN

 

#pålikavillkor

VÅRA SPONSORER

Stiftelsen Dunross 
Actic 
Notar

Amelitas  

Grandins utvalda

Sponsorhuset

 

 

Närvaroformulär (U10, U9 + U8)