Hoppa till sidans innehåll

En inspirerande föreningskväll!

10 APR 2019 13:34
På tisdagskvällen, 9/4, samlades ledare, föräldrar, spelare från vårt damlag och ett gäng "gamla GT Söder-rävar" för att tillsammans med SISU och Stockholms Handbollförbund ta fram idéer för hur vi kan utveckla föreningen. En lyckad kväll!
  • Uppdaterad: 10 APR 2019 13:49

Vi var ett 30-tal personer med olika kopplingar till GT Söder som träffades på Ungdomens Hus "Tuben" i Farsta Centrum under ledning av SISU:s föreningsutvecklare Håkan "Krallan" Nilsson och Joanna Stassos Wolf från Stockholms Handbollförbund. Uppdraget var att ta reda på vad GT Söder står för och hur vi kan gå vidare för att rekrytera och behålla fler medlemmar, men också hur vi ska göra för att få fler föräldrar att engagera sig i föreningen - för sina barn. 

Håkan "Krallan" Nilsson
Håkan "Krallan" Nilsson. Foto: Helena Olsson. 

Efter en inledande föreläsning av "Krallan" om föreningskunskap och medlemmarnas och föräldrarnas roll i föreningen, stod gruppdiskussioner på schemat. Vi fick bl a i uppdrag att resonera kring vad vi i GT Söder gör som är viktigt för sammanhållningen, hur vi kan få fler att känna sig delaktiga och hur föräldragruppen kan bli mer inkluderad i verksamheten. 

Lite kluriga saker att svara på, men i diskussionerna märktes det tydligt att alla hade något att bidra med. Roligt i sammanhanget är att det var en stor spridning på hur länge vi har varit engagerade i föreningen. Några av deltagarna var ganska nya i gruppen, ett litet gäng har GT Söder mer eller mindre i blodet efter drygt 50 år i någon av föreningens tidigare konstellationer och så alla däremellan med sina erfarenheter. Inte undra på att det blev givande samtal och att många bra idéer föddes!

Nu ska styrelsen, med vår ungdomsansvarige Daniel Harc i spetsen, göra en sammanställning av det vi kom fram till vid föreningsträffen. När den nya säsongen startar till hösten fortsätter arbetet med att utveckla GT Söder med utgångspunkt från alla nya och bra uppslag. 

Ett stort TACK till alla er som bidrog till en positiv GT Söder-kväll!

Skribent: Helena Olsson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
GT Söder Handbollsklubb - Handboll
Farstaängsvägen 22
12346 Farsta

Kontakt:
Tel: 0706238721
E-post: This is a mailto link

Se all info

GT SÖDER-LÅTEN

 

#pålikavillkor

VÅRA SPONSORER

Stiftelsen Dunross 
Actic 
Notar

Amelitas  

Grandins utvalda

Sponsorhuset

 

 

Närvaroformulär (U10, U9 + U8)