Hoppa till sidans innehåll

F8: Revansch i Sporrong Cup 2019

14 MAJ 2019 09:00
Vårt F8-lag med tjejer födda 2010 spelade Sporrong Cup förra helgen (4-5/5) och det blev tydligt att laget gjort enorma framsteg på ett år.
  • Skapad: 14 MAJ 2019 09:00

Under förra årets Sporrong Cup i Nackahallen fick våra flickor födda 2010 en riktig ”käftsmäll”. Då mötte de spelare som var ett år äldre och vissa av dem var flera huvuden längre. Men oj vad våra flickor kämpade! Då vann de inte en enda match men vilket lag de bildade. Det var ganska lång väntan mellan matcherna så då hade de tid att både springa runt och leka och lära känna varandra i laget. Bäst av allt så kom de på en alldeles egen hejaramsa!

Det är inte många spelare i laget, men under året som gått har de verkligen utvecklats till riktiga handbollsproffs! Det fick vi som satt på läktaren uppleva under årets Sporrong Cup.

Under lördagen mötte de inte något större motstånd så alla flickorna fick glänsa. Vi vet att deras tränare har uppmuntrat dem att våga skjuta på mål, då flera i laget inte riktigt vågat ta för sig, och det gjorde de verkligen allihop. Detta resulterade i att de ”vann” sin grupp under lördagen och ”priset” blev att de fick spela en extra match på söndagen.

Under söndagens första match började de lite skakigt men så hände något och vi såg ett passningsspel som vi aldrig sett förut. Vi på läktaren undrade vad tränarna hade sagt? Det visade sig att våra flickor hade blivit förbannade över att det andra laget körde ett ganska tufft spel och det skulle de minsann inte ta! Självklart tackade flickorna även detta år de andra lagen med deras egna hejaramsa. :-)

Vilken revansch detta årets Sporrong Cup blev för våra flickor, men också ett bevis på vilken utveckling de gjort både som individuella handbollsspelare och som lag!

Nu ser vi fram emot Eken Cup i sommar. Heja GT Söders flickor födda 2010!

/ Stolta föräldrar på läktaren

Skribent: Helena Olsson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
GT Söder Handbollsklubb - Handboll
Farstaängsvägen 22
12346 Farsta

Kontakt:
Tel: 0706238721
E-post: This is a mailto link

Se all info

GT SÖDER-LÅTEN

 

#pålikavillkor

VÅRA SPONSORER

Stiftelsen Dunross 
Actic 
Notar

Amelitas  

Grandins utvalda

Sponsorhuset

 

 

Närvaroformulär (U10, U9 + U8)