Hoppa till sidans innehåll

Fördjupat samarbete med Årsta AIK HF

08 MAJ 2019 12:14
Samarbetet med Årsta AIK HF har pågått i flera säsonger, men nu väljer parterna att fördjupa det ytterligare på flick- och damsidan för att kunna erbjuda spel på flera olika nivåer.
  • Uppdaterad: 08 MAJ 2019 12:15

Det utökade samarbetet med Årsta AIK HF gäller under säsongen 19/20 och kommer omfatta damseniorer, damjuniorer och F16. Under det aktuella spelåret återfinns GT Söders damlag i SHE, medan Årsta AIK HF:s damer spelar i div. 2.

 - Vi gör detta för att GT Söder ska vara en attraktiv förening som arbetar för att utveckla spelare. Vi vill att föreningen ska stärkas både när det gäller bredd och topp, säger Daniel Harc som är ungdomsansvarig i GT Söder. 

För GT Söders del är målsättningen att representationslaget ska etablera sig i SHE och att föreningen inom tre år kan starta ett eget damjuniorlag. För F16 är ambitionen att höja nivån så att spelarna har chans att ta en plats i A-laget i framtiden. Att kunna lyfta upp egna produkter i representationslaget är så klart en enorm fördel för föreningen på flera olika plan. 

Therese Hettman, senioransvarig i GT Söder, kommenterar samarbetet: 

 - Det här ett viktigt samarbete för båda föreningarna då det innebär att vi kan erbjuda våra äldre ungdomar (för tillfället på tjejsidan) handboll på olika nivåer beroende på vilken ambitionsnivå spelarna har.

---

Länk

 

Ev. frågor besvaras av:

Therese Hettman (senioransvarig), mail: This is a mailto link och tel: 070-662 59 62.

Daniel Harc (ungdomsansvarig), mail: This is a mailto link och tel: 070-716 27 59.

Skribent: Helena Olsson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
GT Söder Handbollsklubb - Handboll
Farstaängsvägen 22
12346 Farsta

Kontakt:
Tel: 0706238721
E-post: This is a mailto link

Se all info

GT SÖDER-LÅTEN

 

#pålikavillkor

VÅRA SPONSORER

Stiftelsen Dunross 
Actic 
Notar

Amelitas  

Grandins utvalda

Sponsorhuset

 

 

Närvaroformulär (U10, U9 + U8)