Hoppa till sidans innehåll

GT Söders framtidsforum, 9/4

04 APR 2019 10:49
Ta chansen och var med och utveckla GT Söder i rätt riktning! Tisdag 9/4 bjuder vi in till ett framtidsforum i samarbete med SISU Idrottsutbildarna och Stockholms Handbollförbund.
  • Uppdaterad: 04 APR 2019 10:49

Ett år efter att vi tog steget och blev en "egen" förening gör vi nu ett nytt avstamp och utvecklar GT Söder ytterligare. För att göra rätt satsning mot framtiden behöver vi hjälp av alla som på något sätt har en koppling till GT Söder; ledare, föräldrar, styrelseledamöter och alla andra som bidrar med engagemang och hjärta för att verksamheten ska fungera. 

Utvecklingsarbetet ska göras på både bredden och höjden och omfatta hela föreningen. Under ledning av representanter från SISU Idrottsutbildarna och Stockholms Handbollförbund kommer vi fokusera på inspiration, engagemang, nuläge och framtid med hjälp av gruppövningar och diskussioner.

Välkomna att bidra med era synpunkter och erfarenheter tisdag 9/4 kl 18.00-20.30 på Ungdomens Hus "Tuben" i Farsta Centrum. Fika och umgänge med andra härliga föreningsmänniskor ingår. 

Läs mer om GT Söders framtidsforum och gör anmälan här.

Skribent: Helena Olsson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
GT Söder Handbollsklubb - Handboll
Farstaängsvägen 22
12346 Farsta

Kontakt:
Tel: 0706238721
E-post: This is a mailto link

Se all info

GT SÖDER-LÅTEN

 

#pålikavillkor

VÅRA SPONSORER

Stiftelsen Dunross 
Actic 
Notar

Amelitas  

Grandins utvalda

Sponsorhuset

 

 

Närvaroformulär (U10, U9 + U8)