Hoppa till sidans innehåll

P10: Succé i Västerortscupen!

10 MAJ 2019 12:43
Helgen 4-5/5 deltog P10, med killar födda 2008-2009, i Västerortscupen och det blev ett lyckosamt cupäventyr.
  • Uppdaterad: 10 MAJ 2019 13:52

Vi samlades tidigt på lördagsmorgonen i Grimstahallen med åtta starka spelare födda 2008 och 2009 och en hel del föräldrar. Vikarierande ledare var Elin Hall och Malin Hultlid som under ditresan diskuterade helgens ”game-plan”.

Sagt och gjort, in på banan till första matchen kom väldigt laddade och spelsugna lirare som visste att fart och löpning var helgens ledord samt att obefogade studsar resulterade i burpees!

Killarna skötte sig exemplariskt, passade väldigt bra, gick mot mål och sprang både bakåt och framåt.

Eftersom första matchen gick mycket bra så fortsatte vi även under dagens andra match på exakt samma sätt och det var idel glada miner både före, under och efter dagens matcher. Även dessa killar sjöng klubbsången om #universumsbästagäng i omklädningsrummet, men det var nog ledarna som sjöng allra högst.

Söndagen startade ännu tidigare och tre matcher stod på agendan. Killarna tyckte själva att lördagen hade varit toppen så vi bestämde oss för att bara köra på.

Dessa tre matcher var klart mycket tuffare än lördagens fighter, men vi höll oss ändå till planen och som killarna kämpade och slet. Mellan match två och tre hann killarna även med att leka tillsammans på skolgården och i parken. Ledarna bet på naglarna för att ingen skulle bli skadad då leken för killar i denna ålder är mer än lovligt vild!

I match tre var det riktigt tufft, men försvarsspelet hos GT Söder var ännu tuffare och bitvis var matchen en riktig rysare. Flera av motståndarnas ledare tyckte att det var roliga matcher och att det är så här handboll ska vara, Vi kan inte annat än hålla med.

Återigen var det dags för sång i omklädningsrummet och denna dag var killarna lite mer på.

Vi vill tacka alla superstöttande föräldrar och barn för en rolig turnering samt Spånga HK för den fina gesten att inte dela ut medaljer utan ge pengarna till ”Ebbas Änglar” som stöttar barn och ungdomar som saknar ekonomiska förutsättningar att hålla på med framför allt idrott och kultur! Heja Spånga Handboll!

Näst på tur står Eken Cup!

Text skriven av: Elin Hall och Malin Hultlid. 

Skribent: Helena Olsson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
GT Söder Handbollsklubb - Handboll
Farstaängsvägen 22
12346 Farsta

Kontakt:
Tel: 0706238721
E-post: This is a mailto link

Se all info

GT SÖDER-LÅTEN

 

#pålikavillkor

VÅRA SPONSORER

Stiftelsen Dunross 
Actic 
Notar

Amelitas  

Grandins utvalda

Sponsorhuset

 

 

Närvaroformulär (U10, U9 + U8)