Hoppa till sidans innehåll
Job: 201819-Idrott-F�rening-GT S�der Group: P12+13

P12-13: Vinst mot Haninge HK

18 FEB 2019 13:47
GT Söders P13-lag tog emot Haninge HK i hemmaborgen Sköndalshallen på lördagskvällen, 16/2. Efter en trevande inledning av matchen, blev det till slut seger med fem bollar.
  • Uppdaterad: 18 FEB 2019 13:47

Som sig bör var det de killar som fått minst speltid helgen före som stod på banan i lördags, men tack vare vår bredd kunde vi ställa upp med ett bra lag även i denna match.

Inledningen var trevande och trots att vi vet vilka grabbar i Haninge som är bra hade vi problem till en början. I försvaret kom vi inte åt deras duktiga ytternior som snabbt producerade ett flertal mål. Vi startade med ett något offensivt försvar, men fötterna hade inte riktigt vaknat trots den sena kvällen (matchstart kl 19.30). Framåt hade vi något spridda avslut med inte alltför bra utdelnig. Haninges målvakt spelade bra mellan stolparna och en hel del frustration visade sig.

Vår egen målvakt hade det tufft och tillslut uppstod blodvite då ett skott från kanten tog illa rakt i ansiktet. Efter lite blodtorkande och domardiskussioner var matchen åter igång. Som tur var fanns vår andra målis på läktaren så det var bara för honom att värma upp i tränarens skor och ta kommandot i andra halvlek.

Efter utbildnings-timeouten gjorde vi ett skarpt coachdrag och gick ner på ett defensivt 6-0-försvar och då fick Haninge problem. Halvtidsresultatet skrevs till 12-9 i Haninges favör.

Andra halvlek startade och som vi redde ut denna match. Vårt försvarsspel ska ha en stor eloge. Killarna krigade tillsammans och våra motståndare tvingades till svåra avslut som vi förvaltade på bästa sätt genom ett fartfyllt kontrings- och anfallsspel.

Slutresultatet skrevs till 21-16. Bra jobbat grabbar! Vi från ledarhåll vill hävda att det var en riktig coachseger! :-)

Nu väntar en seriematch till och även lite träning. Därefter kliver vi in i Bygma Cup i Tyresö för lite sportlovshandboll. Vi får hoppas att försvarsspelet ser lika bra ut i Tyresö, för då kan det bli en kul turnering!

Text skriven av: Elin Hall

Skribent: Helena Olsson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
GT Söder Handbollsklubb - Handboll
Farstaängsvägen 22
12346 Farsta

Kontakt:
Tel: 0706238721
E-post: This is a mailto link

Se all info

GT SÖDER-LÅTEN

 

#pålikavillkor

VÅRA SPONSORER

Stiftelsen Dunross 
Actic 
Notar

Amelitas  

Grandins utvalda

Sponsorhuset

 

 

Närvaroformulär (U10, U9 + U8)