Hoppa till sidans innehåll
Job: 201819-Idrott-F�rening-GT S�der Group: P12+13

P12/13: Summering av en innehållsrik höstsäsong

18 DEC 2018 16:29
Höstterminen är alldeles strax till ända och sedan säsongen startade i augusti har vi hunnit med mycket träning och en massa handbollsmatcher.
  • Skapad: 18 DEC 2018 16:29

Hösten har innehållit en del mindre bra genomförda matcher för oss, men killarna har även presterat väldigt bra vid många tillfällen. 

Spelarna har tränat på bra och det har gett resultat trots att delar av hösten mest varit en enda sjukstuga. Detta har gjort att flera av killarna har spelat både en och två matcher varje helg, så av och till har de sett ganska slitna ut. Tur att humöret allt som oftast har varit på topp!

Tre träningar i veckan har varit bra då vi har hunnit med att träna in oss på mer fart och teknik. Dessutom har vi fyllt på tränarstaben med två yngre stjärnskott som startat sina handbollskarriärer i GT-76, vilket killarna tycker är kul. Inte bara två gamlingar som gapar och härjar vid sidan om planen numera (läs: mest Elin!).

Vi känns starka och snabba. Tyvärr har våra motståndare också blivit både starkare och snabbare,  vilket lett till massor av fartfyllda minutrar av handbollsspel. Vi har en tanke med både vårt spel och våraträningar och det har flera gånger visat sig vara en härlig väg vi slagit in på. Inför juleppehållet landar vi i mitten av tabellen i båda serierna, vilket känns väldigt bra.

P12/13
Spelare från P12/13 på väg hem från träningen en decemberkväll. Foto: Elin Hall. 

Vi vill tacka vår härliga föräldrastab som ställer upp i vått och torrt; både på läktarplats, i cafeterian, i sekretariatet och inte minst som chaufförer till allehanda matcher runt om i Stockholm med ganska stor omnejd. Utan er skulle det bli svårt och rätt trist!

Nu kör vi ett par träningar till inför ett litet, välbehövligt uppehåll över jul och nyår för att fylla på batterierna inför vårens spel och turneringar. Hoppas att det blir en riktigt härlig vår!

God Jul och Gott Nytt År önskar P13/12 med ledare!

Text skriven av: Elin Hall

Skribent: Helena Olsson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
GT Söder Handbollsklubb - Handboll
Farstaängsvägen 22
12346 Farsta

Kontakt:
Tel: 0706238721
E-post: This is a mailto link

Se all info

GT SÖDER-LÅTEN

 

#pålikavillkor

VÅRA SPONSORER

Stiftelsen Dunross 
Actic 
Notar

Amelitas  

Grandins utvalda

Sponsorhuset

 

 

Närvaroformulär (U10, U9 + U8)