Hoppa till sidans innehåll

SHE: Julia Grahn klar för säsongen 19/20!

26 APR 2019 12:59
Mittnian Julia Grahn med nr 77 på ryggen har skrivit på för ytterligare en säsong i GT Söder. Vi är mycket glada över att Julia har valt att följa med laget till SHE!
  • Uppdaterad: 26 APR 2019 12:59

Julia Grahn kom till GT Söder från AIK Handboll inför spelåret 18/19 och dessförinnan tillhörde hon Boden Handboll. Den gångna säsongen var mycket lyckosam för Julia som var en viktig kugge framåt. Hon kom tvåa i den interna skytteligan med sina 93 mål, vilket placerade henne på plats 12 i Allsvenskans totala skytteliga. 

 - Ännu en pusselbit är lagd i och med att Julia Grahn gett oss förtroende för ytterligare spel i GT Söder, säger huvudtränaren Vaggo Schjölin och fortsätter:

 - Julia är en skicklig spelare som behärskar alla positioner. Hon är duktig på att sätta andra i bra lägen och anpassar sig mycket till vilka hon spelar med och har omkring sig. Julia är en härlig tjej med mycket energi, hon har nära till skratt, är lyhörd och har dessutom rätt attityd. Hon är en vinnarskalle!

Vaggo är nöjd med att ha Julia Grahn i truppen och avslutar så här: 

 - Vi i ledarstaben kommer fortsätta att jobba med Julias genombrott och förse henne med ytterligare verktyg för att förvalta hennes olika kompetenser som spelare. Det ska bli intressant att se henne i SHE kommande säsong. Grattis till oss i GT Söder som drog längsta strået för att få hennes signatur!

Julia Grahn
Julia Grahn in action. Foto: Daniel Löfstedt. 

Intervju med Julia Grahn

Det blir ytterligare en säsong med GT Söder. Vad gjorde att du bestämde dig för att satsa en säsong till?

Det har varit en väldigt rolig säsong. Vi är ett gött gäng i samma ålder som har kul både på och utanför plan. Jag trivs bra i klubben och i stan, så jag ser ingen anledning till att inte satsa vidare ytterligare en säsong.

Vilka förväntningar har du på kommande säsong, både på dig själv och laget?

Jag förväntar mig och hoppas att vi ska vara ett respektlöst lag som kan överraska motståndarna, precis som denna säsong.

Du har spelat i högsta ligan med Önnered och då hade ni en tuff resa. Vad tror du kommer att krävas av laget för att lyckas bättre?

Vi måste minimera våra tekniska fel och bli bättre på att sätta våra lägen, annars kommer motståndarlagen straffa oss direkt då det går så mycket snabbare i högsta serien.

Fakta om Julia Grahn

Födelseår: 1992
Yrke: Ekonom
Moderklubb: Lillpite IF

#universumsbästagäng #pålikavillkor

Under nästa vecka kommer vi presentera ytterligare förlängningar, men även flera nyförvärv. Håll utkik på hemsidan och i sociala medier! 

Följ lagbygget på den här sidan. 

---

Ev. frågor besvaras av:

Therese Hettman (senioransvarig), mail: This is a mailto link och tel: 070-662 59 62.

Vaggo Schjölin (huvudtränare), mail: This is a mailto link och tel: 070-935 55 67.

Jennie Sarensten (ass. tränare), mail: This is a mailto link och tel: 073-502 56 82.

Skribent: Helena Olsson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
GT Söder Handbollsklubb - Handboll
Farstaängsvägen 22
12346 Farsta

Kontakt:
Tel: 0706238721
E-post: This is a mailto link

Se all info

GT SÖDER-LÅTEN

 

#pålikavillkor

VÅRA SPONSORER

Stiftelsen Dunross 
Actic 
Notar

Amelitas  

Grandins utvalda

Sponsorhuset

 

 

Närvaroformulär (U10, U9 + U8)