Hoppa till sidans innehåll

SHE: Uppladdning inför seriestart, 14/9

07 AUG 2019 12:27
Med lite drygt en månad kvar till den efterlängtade säsongspremiären i SHE, är vårt damlag i full gång med del två av försäsongsträningen. Det är ett taggat gäng som nu sliter hårt för att komma väl förberett för spel i högsta serien.
  • Uppdaterad: 07 AUG 2019 12:27

Efter en kort semester med egen träning på schemat, är damlaget igång med gemensamma träningar, tester och förberedelser sedan förra veckan. 

Damlaget
Damlaget samlat för försäsongsträning. Foto: Jennie Sarensten. 

En försäsongsturnering och några träningsmatcher väntar de närmsta veckorna. Den 16-18 augusti åker laget till Lillestrom utanför Oslo för att delta i Preseason Challenge 2019 där lag från Danmark och Norge står för motståndet. Helgen efter, 24-25 augusti, är det dags för föreningens upptaktsläger på hemmaplan och den 31 augusti spelar laget träningsmatcher mot Eskilstuna GUIF och Önnereds HK i Eskilstuna. Ytterligare träningsmatcher kan tillkomma och så få fall återkommer vi med info om det.

Vi är även glada att kunna meddela att både Jenny Haglund och Mikaela Geberg kommer att fortsätta sin satsning denna säsong (intervjuer med dem kommer inom kort!). Detta innebär att vi nu har en komplett trupp som kör stenhårt mot ett spännande spelår i SHE.

Säsongspremiären sker på hemmaplan i Eriksdalshallen lördag 14/9 kl 14.00 mot förra spelårets semifinalist H65 Höör. Boka in det i kalendern redan nu!

---

Länk

 

Skribent: Helena Olsson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
GT Söder Handbollsklubb - Handboll
Farstaängsvägen 22
12346 Farsta

Kontakt:
Tel: 0706238721
E-post: This is a mailto link

Se all info

GT SÖDER-LÅTEN

 

#pålikavillkor

VÅRA SPONSORER

Stiftelsen Dunross 
Actic 
Notar

Amelitas  

Grandins utvalda

Sponsorhuset

 

 

Närvaroformulär (U10, U9 + U8)