Hoppa till sidans innehåll

Sporrong Cup, 2019: Tre GT Söder-lag deltar

24 APR 2019 14:06
Lördag 4/5 och söndag 5/5 arrangerar Stockholms Handbollförbund och Skuru IK den 42:a upplagan av Sporrong Cup för distriktets yngsta spelare. Från GT Söder deltar ett flicklag och två pojklag.
  • Skapad: 24 APR 2019 14:06

Sporrong Cup är en turnering med traditioner och de allra flesta som har börjat sin handbollskarriär i Stockholmsområdet har med all säkerhet varit med i den här cupen. I år vänder den sig till spelare födda 2010. GT Söders deltagare har under säsongen tränat i vårt F8- resp. P8-lag och ska nu vara med i Sporrong Cup för första gången. Spännande!

Stockholms Handbollförbund är arrangör i samarbete med Skuru IK. Turneringen spelas på miniplan med fyra utespelare och en målvakt i hallar som ligger i anslutning till Nacka Sportcenter.

Samtliga lag spelar matcher både på lördagen och söndagen. Pojkarna inleder med matcher på lördagsmorgonen och därefter är det dags för flickorna med start kl 13.40.

Lördagens spelschema finns här: pojkar och flickor.

Efter att lördagens matcher har spelats, lottas grupperna om för att skapa bästa möjliga nivåanpassning inför den andra speldagen. Söndagens spelschema kommer sedan publiceras på den här sidan.

Lycka till i Sporrong Cup, alla tjejer och killar från GT Söder!

---

Läs er om Sporrong Cup

Skribent: Helena Olsson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
GT Söder Handbollsklubb - Handboll
Farstaängsvägen 22
12346 Farsta

Kontakt:
Tel: 0706238721
E-post: This is a mailto link

Se all info

GT SÖDER-LÅTEN

 

#pålikavillkor

VÅRA SPONSORER

Stiftelsen Dunross 
Actic 
Notar

Amelitas  

Grandins utvalda

Sponsorhuset

 

 

Närvaroformulär (U10, U9 + U8)