Hoppa till sidans innehåll

Sportgrupp för ungdomsverksamheten

19 NOV 2018 12:28
Under hösten har en sportgrupp med inriktning på föreningens ungdomsverksamhet bildats. Den s k ungdomsgruppen består i nuläget av tre personer; Daniel Harc, Stefan Kjellström och Johnnie Åkerström.
  • Skapad: 19 NOV 2018 12:28

Den nybildade gruppen är tänkt att samordna ungdomsverksamheten i föreningen och består för närvarande av tre personer, men kan komma att utökas i takt med att behovet ändras. Efter den kartläggningsfas som pågår just nu, kommer gruppen gå igenom vilka behov som finns och därefter sätta ihop en handlingsplan. Därefter kan arbetet starta mer operativt. 

Föreningens ungdomsansvarige Daniel Harc leder arbetet i gruppen och ansvarar för organisation, värdegrund och rekrytering. Viktiga områden för att få GT Söders dagliga arbete att fungera, men också för att vi ska kunna växa och inte minst behålla våra medlemmar. RF har tagit fram Strategi 2025 - en gemensam vision för att få fler barn och ungdomar att idrotta högre upp i åldrarna. Denna strategi ska GT Söder självklart jobba med!

Stefan Kjellström är materialansvarig och kommer som en första åtgärd att göra en inventering av det material som finns i föreningen. Stefan ska sedan ta fram fungerande rutiner för inköp, var vi förvarar vårt material mm. 

För Johnnie Åkerström är uppdraget att leda utvecklingsarbetet i föreningen. Ett led är att ta tillvara på den kunskap som finns bland ledare och spelare, vilket bl a kommer göras genom akademiträningar med olika teman, mentorsprogram och se till så att våra allsvenska spelare på olika sätt blir delaktiga i ungdomsverksamheten. 

Daniel Harc
Daniel Harc är ansvarig för ungdomsverksamheten i GT Söder. 

Daniel Harc (bilden ovan) säger så här om ungdomsgruppens inriktning: 

 - Vi kommer bl a jobba med att kvalitesäkra våra träningar. Ett annat område som är prioriterat är att verka för att föreningen kan rekrytera ännu fler medlemmar och att så många som möjligt stannar kvar och idrottar i GT Söder.

Kontaktuppgifter

Daniel Harc (ungdomsansvarig - organisation, rekrytering mm)
Mail:This is a mailto link
Tel: 070-716 27 59

Stefan Kjellström (material)
Mail:This is a mailto link
Tel: 070-761 87 86

Johnnie Åkerström (utveckling)
Mail:This is a mailto link
Tel: 070-996 66 67

Skribent: Helena Olsson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
GT Söder Handbollsklubb - Handboll
Farstaängsvägen 22
12346 Farsta

Kontakt:
Tel: 0706238721
E-post: This is a mailto link

Se all info

GT SÖDER-LÅTEN

 

#pålikavillkor

VÅRA SPONSORER

Stiftelsen Dunross 
Actic 
Notar

Amelitas  

Grandins utvalda

Sponsorhuset

 

 

Närvaroformulär (U10, U9 + U8)