Hoppa till sidans innehåll

Två årsmöten i GT Söder, 29/8

31 AUG 2018 14:12
På onsdagskvällen, 29/8, hölls inte mindre än två årsmöten på Farsta Gård; i Gubbängen Tallen IK Handboll och i föreningen GT Söder HK. En era som handbollssektion avslutades och ett avstamp gjordes för den nya föreningen GT Söder HK.
  • Uppdaterad: 07 SEP 2018 14:27

Möteskvällen inleddes med en genomgång av verksamhetsåret 17/18 i Gubbängen Tallen IK där GT Söder  verkat som handbollssektion sedan 2009. Efter att verksamhetsberättelsen gåtts igenom stod det klart att den gångna säsongen har varit framgångsrik både på senior- och ungdomsnivå. Årsmötet avslutades, vilket blev slutpunkten för GT Söders nio år som handbollssektion i Gubbängen Tallen IK. 

Vid den nya föreningen GT Söder HK:s första ordinarie årsmöte togs beslut om verksamhetsplan för den kommande säsongen liksom nivå för medlemsavgiften. Även ledamöter till föreningens styrelse valdes. 

Årsmöte
Årsmöteshandlingar och ordförandeklubba - allt är klart för årsmöte. Foto: Helena Olsson. 

Ordförande Andreas Iwerbäck hade meddelat valberedningen att han inte planerade att ställa upp för omval vid årsmötet. Andreas har varit en del av styrelsen sedan säsongen 13/14, först som suppleant, sedan ledamot och de två senaste åren som föreningens ordförande. I egenskap av ordförande har Andreas, tillsammans med övriga styrelsen, bl a lotsat GT Söder genom A-damernas första säsonger i Allsvenskan, arbetat för att utveckla föreningen, utökat samarbetet med Årsta AIK HF och under våren 2018 banat väg för att GT Söder nu är en "egen" förening.

Även om Andreas har lämnat ordförandeposten och styrelsearbetet, stannar han kvar i föreningen; både som tränare för vårt P14-lag och som en värdefull resurs inom olika områden. Tack för ditt arbete och engagemang i styrelsen, Andreas! 

Att hitta en ny ordförandekandidat visade sig vara en svår nöt att knäcka. Valberedningen har varit i kontakt med flertalet personer, men inte fått positivt svar från någon. I nuläget står föreningen alltså utan ordförande. Förhoppningen är dock att hitta en lämplig kandidat till uppdraget inom kort. Till detta behövs en gemensam insats av valberedning, styrelse och alla medlemmar och föräldrar i föreningen. Den som vill veta mer om ordförandeuppdraget eller vill föreslå en lämplig kandidat, skickar mail (This is a mailto link) eller ringer (073-508 30 06) till valberedningens ordförande Janne Kardell.

Även Pär Ahrling lämnade sitt styrelseuppdrag i och med att verksamhetsåret 17/18 avslutades. Pär valdes till suppleant i styrelsen vid årsmötet 2014 - ett uppdrag han sedan har haft i fyra verksamhetsår. Tack för din insats, Pär!

GT Söders styrelse, säsongen 18/19

  • Therese Hettman - vice ordförande & senioransvarig
  • Lars Hall - kassör
  • Daniel Harc - ungdomsansvarig
  • Linda Mattsson - ledamot
  • Patrik Olsson - suppleant
  • Ulrika Hammarlund - suppleant

Notera att Daniel Harc är ungdomsansvarig i föreningen fr om nu efter att Ulrika Hammarlund har lämnat över stafettpinnen.  

Kontaktuppgifter till styrelsens ledamöter och suppleanter finns här

Skribent: Helena Olsson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
GT Söder Handbollsklubb - Handboll
Farstaängsvägen 22
12346 Farsta

Kontakt:
Tel: 0706238721
E-post: This is a mailto link

Se all info

GT SÖDER-LÅTEN

 

#pålikavillkor

VÅRA SPONSORER

Stiftelsen Dunross

Notar

Amelitas  

Grandins utvalda
Sponsorhuset

 

 

Närvaroformulär (U10, U9 + U8)