Hoppa till sidans innehåll

Allsvenskan: Ledarstaben säsongen 18/19

2018-04-06 13:11
GT Söder har gjort klart med ledarstaben för den kommande säsongen. Det bli en liten förändring jämfört med spelåret 17/18 för att ytterligare öka kompetensen i organisationen kring damlaget.
  • Uppdaterad: 2018-04-06 13:12

Vaggo Schjölin har förlängt sitt avtal och fortsätter som huvudtränare ytterligare en säsong. Ny ass. tränare blir Jennie Sarensten som redan finns i GT Söders organisation i och med sin roll som tränare för F06/07-laget. Jennie har en lång handbollskarriär i Tyresö HF, Stockholmspolisens IF HF och G/T-76 bakom sig och kommer bidra med både kunskap och erfarenhet.

Jennie Sarensten
Jennie Sarensten tillsammans med några av spelarna i F06/07.

 - Jag tycker att det ska bli väldigt kul och inspirerande att få vara delaktig i ett seniorlag på allsvensk nivå. Det kommer bli en stor utmaning att höja upp laget placeringsmässigt nästa säsong, säger Jennie Sarensten. 

Jennie berättar mer om uppdraget som ass. tränare:

 - Jag kommer komplettera Vaggo och Annika med ett par ögon till för att se hur vi kan bli bättre taktiskt, nöta detaljer, sätta olika spel/försvar och förbättra kommunikationen/samarbetet mellan de olika lagdelarna. Att jobba ihop laget under försäsongen kommer att bli extra kul. Vi ska jobba med det som redan är bra och se till att det blir ännu bättre.

Annika Lilja, som säsongen 17/18 var ass. tränare för laget, kommer få rollen som målvaktstränare. Även Roland Eriksson blir kvar i ledarstaben och fortsätter som materialare. 

Efter ett kortare träningsuppehåll startar försäsongsträningen den 3/5. En dryg månad senare väntar spel i Eken Cup. 

Skribent: Helena Olsson
Epost: Adressen Gömd
GT SÖDER-LÅTENVÅRA SPONSORER

  Stiftelsen Dunross


Notar

 

 
AF Elteknik


Amelitas

Sponsorhuset

             
idrottensbingo

Blekingegatan 32, T-bana Skanstull, 08-714 3550
Spela bingo ett kul sätt att stödja din förening!

 

Postadress:
Gubbängen/Tallen IK - Handboll
Farstaängsvägen 22
12346 Farsta

Besöksadress:
Farsta Gård
12346 Farsta

Kontakt:
Tel: 0729-81 86 20
E-post: This is a mailto link

Se all info