Hoppa till sidans innehåll

Bollskolan: Handbollsfestival för flickor, 17/3

2018-03-20 14:42
I lördags, 17/3, arrangerade GT Söder flickornas tredje omgång av handbollsfestivalen den här våren. På plats i Skarpnäckshallen var totalt åtta lag från fyra olika föreningar.
  • Uppdaterad: 2018-03-20 14:47

Tre lag från Sollentuna HK, två lag från Haninge HK, två lag från Skuru IK och så GT Söder. Det var den åtta lag starka uppställningen av flicklag när handbollsfestivalen i lördags (17/3) spelades för tredje gången i år.

Skarpnäckshallen till trots så var GT Söder arrangör av festivalen den här gången och lyckades tack vare klubbens F03:or få till försäljning av både korv och hembakat fikabröd.

Handbollsfestival
Handbollsfestival i Skarpnäckshallen. Foto: Daniel Löfstedt

De tre timmarna bjöd på sammanlagt tolv matcher och ett teknikträningspass. Tydligt under lördagens matchande var att lagen var mycket jämspelta och spelade fritt spel över hela planen, på det sättet blev matcherna roliga för alla.

Spelarna utvecklas verkligen av att spela match. De får en bättre förståelse för handbollens spelidé och det gör dem både säkrare och mer medvetna i sitt sätt att spela och med det kommer självförtroende och spelglädje. Domarna Felicia Svensson och Tobias Svensson höll en perfekt nivå mellan att lära spelarna viktiga regler till att släppa igenom vissa småfel för att få flyt i matcherna – domarinsatsen är verkligen en viktig del för en lyckad festivaldag!

Text skriven av: Daniel Löfstedt, ledare i bollskolan

Skribent: Helena Olsson
Epost: Adressen Gömd
GT SÖDER-LÅTENVÅRA SPONSORER

  Stiftelsen Dunross


Notar

 

 
AF Elteknik


Amelitas

Sponsorhuset

             
idrottensbingo

Blekingegatan 32, T-bana Skanstull, 08-714 3550
Spela bingo ett kul sätt att stödja din förening!

 

Postadress:
Gubbängen/Tallen IK - Handboll
Farstaängsvägen 22
12346 Farsta

Besöksadress:
Farsta Gård
12346 Farsta

Kontakt:
Tel: 0729-81 86 20
E-post: This is a mailto link

Se all info