Hoppa till sidans innehåll
Job: 201718-Idrott-F�rening-GT S�der Group: F06/07

F06/07: Sammandrag i Sköndalshallen, 3/2

2018-02-05 14:38
I lördags, 3/2, var det dags för sammandrag för F06/07. Denna gång på hemmaplan, vilket betydde att spelarnas föräldrar fick i uppgift att bemanna cafeterian och sköta matchklockan och tidtagning under hela dagen.
  • Uppdaterad: 2018-02-05 14:52

Det var tidig samling, redan kl 8.30, för att vara redo för match kl 9.00 mot Årsta. Vi tränare misstänker att Årstas tjejer var snäppet piggare än våra spelare när domarna blåste igång för match. Vi lyckades ändå spela jämnt med moståndarna i början av matchen. Årstas tjejer var väldigt duktiga, bra fart och tuffa bakåt. Vi blev för stillastående och passade hellre vidare bollen till någon annan än att själv kliva på framåt. Och när Årsta pressade upp våra 9M längre och längre bort från sitt egna mål, så resulterade detta i att de fick många lätta mål i andra halvlek. Hjördis som var målvakt fick slita på, men gjorde det väldigt bra. När slutsignalen gick så var Årstas spelare gladare än GT-tjejerna.

I omklädningsrummet efter matchen så pratade vi om att den största förändringen till matchen mot Skuru måste bli vår egen inställning...

Kl 11.30 var det dags för match mot Skuru - och vilken skillnad vi ledare fick se när det gällde inställningen och fokuset. Vi spelade mycket tätare bakåt och Bella och Hanna Ö fick slita mycket mot Skurus långa och starka M6, vilket de klarade med bravur. Framåt vågade flera tjejer gå mer rakt på mål och med bättre fart, vilket gjorde att vi fick mål på skott utifrån och fina inspel till M6.

Lagen hade var sin bra halvlek och det visade resultattavlan också. Det stod 4-4 fram till dess att Skuru sköt iväg ett sista skott i slutsekunden, vilket resulterade i mål för våra motståndare....

Lite surt var det i ca 10 sekunder, men vi var nöjda med den förändringen våra tjejer kunde göra från första matchen till den mot Skuru. Det är då man får kvitto på att tjejerna kan om de bara bestämmer sig. Nu är vi en erfarenhet rikare och den tar vi med oss i framtiden.

Tack alla föräldrar, domare, publik och motståndare för denna lördag!

Text skriven av: Jennie Sarensten, Anna-Lena Fortkamp och Linda Öhrling.  

Skribent: Helena Olsson
Epost: Adressen Gömd
GT SÖDER-LÅTENVÅRA SPONSORER

  Stiftelsen Dunross


Notar

 

 
AF Elteknik


Amelitas

Sponsorhuset

             
idrottensbingo

Blekingegatan 32, T-bana Skanstull, 08-714 3550
Spela bingo ett kul sätt att stödja din förening!

 

Postadress:
Gubbängen/Tallen IK - Handboll
Farstaängsvägen 22
12346 Farsta

Besöksadress:
Farsta Gård
12346 Farsta

Kontakt:
Tel: 0729-81 86 20
E-post: This is a mailto link

Se all info