Hoppa till sidans innehåll

GT Söder-festen - en kväll att minnas!

2018-04-30 12:14
Det blev en mycket lyckad kväll när GT Söder bjöd in till fest på Sköndalsgården för att fira föreningen fredagen den 20/4. Ett hundratal personer i olika åldrar bidrog till en väldigt trevlig kväll med både middag och dans. Ett tillfälle att minnas!
  • Uppdaterad: 2018-04-30 12:23

Det som från början var tänkt som en mindre säsongsavslutning för ledarna, blev istället en stor fest för att fira föreningen GT Söder. Fr o m den 1/7 blir GT Söder en "egen" förening efter att ha varit en sektion i Gubbängen Tallen IK. Alltså var det nu ett bra tillfälle att samla både ledare, seniorspelare och supportrar i såväl nuvarande GT Söder som de "gamla" föreningarna BK Söder och G/T-76.

Kläder från förr
Föreningskläder från förr. Foto: Helena Olsson. 

Sköndalsgården bokades, inbjudan skickades ut och festkommittén bestående av Therese Hettman, Linda Mattsson, Totte Hettman, Lars Hall, Andreas Lindman och Anna Stolperud förberedde för fest.

Det var ett härligt gäng bestående av 100 personer som samlades på Sköndalsgården den där första försommarkvällen i april. Några med ett förlutet i BK Söder, andra med G/T-76 som "sin förening" och ett gäng med den nuvarande konstellationen GT Söder närmast sitt hjärta. Oavsett tidigare föreningstillhörigheter var det en sak som förenade de glada festdeltagarna - passionen för handbollen! 

Dukat för fest
Dukat för fest. Foto: Helena Olsson. 

Under kvällen delades priser till spelare i det allsvenska laget ut. En av våra ungdomsledare fick också ta emot en utmärkelse, liksom tre av dem som genom åren gjort ovärderliga insatser för BK Söder, G/T-76 och GT Söder.

Årets ledare: Daniel Falk (bollskolan och P07/08)
Årets skyttedrottning: Linn Åberg
Årets spelare: Yasmin Domonji
Årets träningsflit: Jenny Haglund
Årets slitvarg: Lina Stolperud
För lång och trogen tjänst: Janne Wigren, Lasse Hall och Totte Hettman

Hejaramsor
Universums bästa gäng - det är vi! Foto: Helena Olsson.

Middagen avslutades med att kvällens DJ Stefan Gabrielsson premiärspelade GT Söders egna låt "De glöder". Stefan, känd som artisten Rhymatic, har skrivit ny text till Sean Pauls "Mad Love" - och gjort det riktigt bra. Den här låten kommer garanterat höras i alla möjliga GT Söder-sammanhang framöver. 

Stort tack till alla er som var med och gjorde den här GT Söder-kvällen så lyckad! 

Skribent: Helena Olsson
Epost: Adressen Gömd
GT SÖDER-LÅTENVÅRA SPONSORER

  Stiftelsen Dunross


Notar

 

 
AF Elteknik


Amelitas

Sponsorhuset

             
idrottensbingo

Blekingegatan 32, T-bana Skanstull, 08-714 3550
Spela bingo ett kul sätt att stödja din förening!

 

Postadress:
Gubbängen/Tallen IK - Handboll
Farstaängsvägen 22
12346 Farsta

Besöksadress:
Farsta Gård
12346 Farsta

Kontakt:
Tel: 0729-81 86 20
E-post: This is a mailto link

Se all info