SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GT Söder HK
#universumsbästagäng

Truppen 2023/2024
 
Skurucupen 2-4 september 2022

Vi anmälde oss till Skurucupen för att få börja säsongen direkt med matchspel som vi älskar! Vi gjorde flera bra matcher och gick vidare till B-slutspel där vi tyvärr åkte ut efter en jämn match mot Tyresö HK. Laget hade ett fantastisk försvarsspel och vi tog med oss att vi ska träna mer på avslut. Bra start på säsongen!

Upptaktslägret 2022

Så roligt varje år när handbollssäsongen drar igång med upptaktsläger vid Farsta gård. Nytt för i år är att Emma (Violas mamma) kommer att hålla fysträning en gång i veckan med fokus på knän och axlar. Vi har även fått ett tillskott i ledartruppen av Vera 15 år!

Eken cup 2022
 
Vi avslutar säsong 21/22

Vi avslutar säsongen på nya konstgräsplanen utanför Sköndalshallen med evighetsstafett och handbollsbrännboll tillsammans med föräldrar och syskon! 

Järnvägencup 2022 Hallsberg

Vår första föreningscup då vi lärde oss vikten av att gå och lägga oss i tid för att orka ge järnet på handbollsplanen☺️Ingen längtade hem för vi hade så kul!!

Laget 2021/22
 
Avslutning 2020

Vi avslutar denna väldigt speciella säsong på grund av pandemin med pizza, bad och samarbetsövningar! Så tacksamma att vi ändå kunnat hänga och spela handboll med varandra❤️

11 oktober 2020

Första matcherna på helplan, så duktiga! Sen kom pandemin och det blev inte många fler matcher denna säsong tyvärr..

Sporrong cup 2019

Vilket fokus och vilket gäng, Universums bästa gäng!

Matchvärdar 14 september 2019
 
Eken cup 2019
 
Handbollsfestival 2018
 
Eken cup 2018
 
 
Våra sponsorer
Våra minisponsorer