SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GT Söder HK
#universumsbästagäng

GT Söder HK
18 - 17
Gustavsbergs IF HK
GT Söder HK18 - 17Gustavsbergs IF HK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 05 oktober, 13:00
Plats:Sköndalshallen
Serie:Flickor_12 Nivå 2 Söder   Tabell >>
Samling:12:00
Ungdom: Vinster för F-12 i seriepremiären
2019-10-05
F-12/13 efter Aranäs Open 2019
F-12/13 är en grupp på 21 tjejer som tränar tillsammans och spelar i serierna F-13 och  F-12 och sen för F-12 är det även Regionstolvan. Vi har nu kommit igång i båda serierna och nästa helg väntar steg 1 i Regionstolvan.
F-13 har spelat två matcher, en vinst och en förlust och idag var det dags för F-12 att kliva in i seriespelet.

Två matcher i hemmaborgen, Sköndalshallen, väntade och det blev två riktigt jämna matcher där vi vann båda med uddamålet.

Första matchen stod Gustavsberg för motståndet och det var en svängig men jämn första halvlek där Gustavsberg var i ledning med 3 bollar innan våra tjejer vaknade till och tuffade till sig i försvaret och gjorde 5 raka mål och gick ikapp och om. I halvtid ledning med 9-7 en ledning tjejerna aldrig släppte. Under andra halvlek fortsatte ett bra försvarsspel och bra anfallsspel och ett tag hade vi en ledning på 4 mål. Men motståndarna gav inte upp utan tog sig närmare och närmare men det blev till slut vinst med 18-17 för tjejerna. 

Den andra matchen var även den mycket svängig, Handen stod för motståndet. Handen var det bättre laget i första halvlek och ledde även med 1 boll vid halvtidsvilan. I andra halvlek spelar vi ett mycket bättre försvarsspel och lyckas även bättre i anfallsspelet. Det är en väldigt jämn och spännande match. Det står 15-15 och återstår 50s då får Handen en straff som de missar. Våra tjejer spelar klokt och håller i bollen till sista sekund så Sanna Sarensten drar iväg ett skott som sitter i krysset och vi vinner med uddamålet igen.

Två roliga matcher där samtliga tjejer har visat prov mod och kunskap i både anfalls- och försvarsspelet. Vi har även fått till några fina kontringar. 4 tjejer har delat på målvaktssysslan på ett utmärkt sätt.

Tabell och kommande matcher finns här

Imorgon väntar match för F-13 mot Bålsta. Sen kommer vi att vara matchvärdar när vårt A-lag möter Lugi i Eriksdalshallen på måndag 19.00 - Kom och heja :-)

//Therese Hettman 

<< Tillbaka

 
 
Våra sponsorer
Våra minisponsorer