SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GT Söder HK
#universumsbästagäng

Pojkar födda 2009

Här finns information om GT Söders lag för pojkar födda 2009.

Mixed Cuppen
2022-05-16 08:49

Helgen den 14-15 maj 2022 så deltog vi tillsammands med våra F12 tjejer i Mixed cuppen i Sollentuna.

 

Även om resultatet inte gick med oss denna gågn så tar vi med oss en massa saker från denna tunering. 

Balandannat hur det är att spendera större delen av dagen tillsammans vilket är vikting för att bygga sammanhållning nu när vi har som måla att delta i flera tuneringar.

 

 

 

Årssummering 2021
2021-12-22 13:40

2021 har varit kontrasternas år för pojkar födda 09.

Från ett halvår utan matcher pga pandemin har andra halvan varit fylld av matcher nästa varje helg. Både seriespel och RegionTolvan. Underbart tycker vi såklart! Mycket matcher har inneburit mer tid ihop, både under, mellan och efter matcher - en bra byggsten för bra laganda.

Det är första året med resultat och det ser vi har varit en extra motivation för killarna och ett kvitto på att vi är på rätt spår. Vi samarbetar mer med andra lag och har spelare som ibland spelar med killar födda 08, och vi i vår tur får förstärkning av killar födda 10. Även tjejer födda 09 har vi samarbete med när det gäller träningsmatcher etc.

 

Pandemin har såklart satt spår i truppen och vi har haft några killar som slutat, där vi vet att uppehållet av matcher varit en anledning, men även fått in nya spelare. Vi har i dag 12 spelare och två tränare. En nygammal tränare har kommit tillbaka vilket passade bra då en av de tidigare tränarna slutade. Förutom roliga matcher och träningar så är en höjdpunkt från 2021 när vi efter matcher badade ihop på Gustavsbergsbadet. Mer sådant hoppas vi får till även nästa år! 

 

RegionsTolvan
2021-11-29 13:50

Under året har vi deltagit i 2 omgångar av regionstolvan.

 

Det har varit mycket lärorik och vi alla tycker att det är roligt trots att dagarna kna vara långa.

 

Här är en bild från senast omgågen i Liljeholmshallen.

 

 
Våra sponsorer
Våra minisponsorer