SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GT Söder HK
#universumsbästagäng

Eken Cup 2024
2024-06-17 09:02
Eken Cup 2024

Årets bästa helg med Eken Cup har precis passerat och det är trötta men lyckliga spelare och tränare som nu tar sommarlov!

 

Vi inledde spelet redan i fredags och det är sista året vi spelar på miniplanerna. Killarna som tränat på stor plan hela våren tyckte planerna var väldigt små och det visade sig att vi skulle få uppleva målfest på matcherna i helgen. Första matchen gav oss totalt 49 mål av båda lagen och andra matchen hela 52 mål. Och så fortsatte det under resten av dagarna.

Lördagen bjöd på match redan kl 9, men det bekom inte killarna som kom pigga och glada och sugna på match. Tre matcher avklarades under lördagen, och vi hann också med att heja på vår hjälptränare och killarnas stora idol John och hans lag P16 som sen gick och vann hela turneringen, stort grattis John och gänget!!!!

 

På söndagen fick vi lite sovmorgonen och spelade den första matchen först kl 12:20. Efter matchen gick vi hem till Joanna och Alpo som bor precis bredvid fältet där det bjöds på säsongsavslutning med grillad korv och fika för både spelare och familjemedlemmar. En perfekt uppladdning för finalen visade det sig för herrejösses vilket spring i benen killarna hade i den allra sista matchen. Efter finalen fick alla kliva upp på scenen och välförtjänt motta en medalj.

 

Vi har haft en underbar helg med glädje, tårar, framgångar, motgångar, gemenskap, skratt och så mycket mer däremellan. Vi tränare är så oerhört stolta över våra 14 killar som kämpar på, utvecklas i raketfart, lyssnar och lär (nästan alltid ;-) och är så fina lagkompisar med varandra. Och ett stort tack till alla föräldrar som alltid ställer upp och jobbar när det behövs och stöttar laget i vått och torrt!

 

Nu önskar vi glad sommar och ses igen i augusti!


Nyhetsarkiv
Eken Cup 20242024-06-17 09:02
Julavslutning2023-12-17 08:51
Minibollen 6-7 maj 20232023-10-20 09:16
 
Våra sponsorer
Våra minisponsorer