SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GT Söder HK
#universumsbästagäng

Välkomna till P13(Pojkar födda 2010)

Vi är ett gäng handbollsspelare som tränar tillsammans med P14 onsdagar i Sköndalshallen kl.19:00-20:00 och fredagar i Farstahallen 17:00-18:30. Några av oss har spelat ihop sedan bollskolan och några har kommit till senare. Är du sugen på att testa spela handboll med oss så är det bara att kontakta någon av oss ledare! 

Eken cup 2023
2023-06-22 21:15

Under tre härliga dagar kämpade vi och gjorde vårt bästa. 
Under fredagens kvalspel vann vi två matcher och spelade ett fint spel. Vi gick vidare till A-slutspel och fick möta ett hårt motstånd.

Trots reducerad styrka visade vi på fint spel som vi kan vara stolta över, men det räckte inte till vinst den här gången.
Under söndagens finalspel var spelarstyrkan inte tillräcklig för att genomföra första matchen så tyvärr fick vi lämna wo till vårt gästande finska lag. 
Till sista matchen i Eken cup fick vi förstärkning av spelare från P11 så vi kunde avsluta eken med ett fantastiskt regnigt och lerigt spel. 
Vi blev placerade som 12’a av 25 lag detta år. 

 
Våra sponsorer
Våra minisponsorer