SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GT Söder HK
#universumsbästagäng

Flickor födda 2013 (F10)
Lagfoto 2023

Vårt härliga lag
Består av spelare födda 2013.

Träningar
Vi tränar Måndagar och Onsdagar i Sköndalshallen

Nyfiken på att spela med oss?
Kontakta erik.gsanger@hotmail.com

Minibollen 2022
2022-05-16 08:54

Den gångna helgen, 7-8/5, deltog våra flickor och pojkar födda 2013 i Minibollen i Nacka. Det blev två intensiva och roliga dagar med handboll och både spelare och ledare är nöjda med turneringen. 

Vi hade för avsikt att ställa upp med fyra lag (två kill- och två tjejlag) men p g a sjukdom och annat kunde vi bara delta med ett killag och ett tjejlag.


Lördagen började med att tjejerna (fyra) fick ta hjälp av två av våra killar som stod i mål. Dessa tjejer gjorde ett väldigt bra jobb och fick mycket speltid vilket är väldig roligt och nyttigt för dem!
 
Efter lunch, när tjejerna gjort sina matcher, var det killarnas tur. Vi hade då hela nio spelare på plats, vilket var roligt. Vi fick även med dem till en bra gemenskap och de killar som inte går i samma skola lärde känna varandra bättre.


Söndagen fortsatte i samma stil trots att några tjejer inte kunde vara med dag två, men vi fick in fyra andra tjejer så vi behövde inte ”låna in en kille i målet”. Vi hade bra flyt i matcherna och alla kände sig mer hemma mellan matcherna och på planen trots tuffare motstånd!
 
Vi såg överlag en väldig fin utveckling av alla spelare på planen, men det viktigaste var att vi kom varandra närmare som lag, även utanför planen. Vi är väldigt nöjda med en rolig helg, både tränare och barn!
 
Vi riktar ett stort tack till Skuru som arrangerade detta!

 

Skribenter: Niklas Andersson, Sara Jonsson och Justyna Kaczmarczyk

 
Våra sponsorer
Våra minisponsorer