SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GT Söder HK
#universumsbästagäng

Välkommen till GT Söder HK Pojkar födda 2014

Här finns information om GT Söders lag för pojkar födda 2014.

 

Säsongen 2024/2025 tränar vi i Sköndalshallen på måndagar kl 16-17 och onsdagar kl 17-18.


Är du sugen på att börja spela handboll? Hör av er till vår lagledare för mer info.

Eken Cup 2024
2024-06-17 09:02
Eken Cup 2024

Årets bästa helg med Eken Cup har precis passerat och det är trötta men lyckliga spelare och tränare som nu tar sommarlov!

 

Vi inledde spelet redan i fredags och det är sista året vi spelar på miniplanerna. Killarna som tränat på stor plan hela våren tyckte planerna var väldigt små och det visade sig att vi skulle få uppleva målfest på matcherna i helgen. Första matchen gav oss totalt 49 mål av båda lagen och andra matchen hela 52 mål. Och så fortsatte det under resten av dagarna.

Lördagen bjöd på match redan kl 9, men det bekom inte killarna som kom pigga och glada och sugna på match. Tre matcher avklarades under lördagen, och vi hann också med att heja på vår hjälptränare och killarnas stora idol John och hans lag P16 som sen gick och vann hela turneringen, stort grattis John och gänget!!!!

 

På söndagen fick vi lite sovmorgonen och spelade den första matchen först kl 12:20. Efter matchen gick vi hem till Joanna och Alpo som bor precis bredvid fältet där det bjöds på säsongsavslutning med grillad korv och fika för både spelare och familjemedlemmar. En perfekt uppladdning för finalen visade det sig för herrejösses vilket spring i benen killarna hade i den allra sista matchen. Efter finalen fick alla kliva upp på scenen och välförtjänt motta en medalj.

 

Vi har haft en underbar helg med glädje, tårar, framgångar, motgångar, gemenskap, skratt och så mycket mer däremellan. Vi tränare är så oerhört stolta över våra 14 killar som kämpar på, utvecklas i raketfart, lyssnar och lär (nästan alltid ;-) och är så fina lagkompisar med varandra. Och ett stort tack till alla föräldrar som alltid ställer upp och jobbar när det behövs och stöttar laget i vått och torrt!

 

Nu önskar vi glad sommar och ses igen i augusti!

Julavslutning
2023-12-17 08:51

I lördags var det dags för sista träningen innan jullovet och då slog vi till med den tuffaste matchen för hösten; barn vs. föräldrar!

 

12 st taggade föräldrar+gammelmorbror med Mikaela o Therese i spetsen ställdes mot 13 st mer taggade killar coachade av John. Efter lite uppvärmning a la ”följa barn”, passningar och målvaktsuppvärmning blåste domare Viktoria igång matchen och det blev en glad tillställning där båda lagen visade på fint lagspel och god kämparanda. Och visst fanns det många år av handbollsspel även hos de vuxna som tittade fram och fick nytt liv! Vinnare blev såklart barnen (om du frågar dem), domaren tappade dock räkningen på målen….

 

Tack alla för en superkul avslutning och kanske en ny tradition?! Nu tar vi jullov och ses igen den 13 januari!

 

God jul och gott nytt år!

önskar

Viktoria, Mikaela och Therese

Minibollen 6-7 maj 2023
2023-10-20 09:16

Under helgen 6-7 maj arrangerades Minibollen i Nacka och vi deltog med tre lag.

Det var en fantastiskt rolig och intensiv helg fylld med en massa handbollsmatcher och häng med laget. 

 

Våra spelare har verkligen utvecklat sitt handbollsspel under året och det var så roligt att se hur alla kämpade och slet under de totalt 8 matcherna per lag.

Vi ledare är mycket stolta över hela gänget!

 
Våra sponsorer
Våra minisponsorer